Onze schoolfruitadviseurs

Ook in uw regio is een schoolfruitadviseur aanwezig. Een aanspreekpunt om zaken als communicatie en praktische zaken met u af te stemmen.


Martijn Wielhouwer, Oost-Nederland
“De gezonde ambitie van de Fruitvriendjes geeft mij de energie om dagelijks de verbinding te zoeken met scholen, ouders en het bedrijfsleven om fruit en groente voor alle leerlingen in Oost-Nederland beschikbaar te stellen”


Arjan Bouwhuis, Drenthe en Groningen
“In de regio Drenthe wil ik gezonde voeding voor alle basisschoolleerlingen mogelijk maken. Daarom adviseer ik scholen over de mogelijkheden om fruit op school te ontvangen, zowel in beleid als financieel. Bent u bezig met gezonde voeding op school, het behalen van certificaten voor de gezonde school of wilt u schoolfruit in de regio Drenthe? Neem dan gerust contact op!”


Marielle Goorden, Midden- en West Brabant
"Kinderen beter laten presteren. Een mooie missie van Schoolfruit.nl. Als franchisenemer van schoolfruit zet ik me hier graag voor in. In de regio Midden- en West Brabant kijken we samen met de scholen en de ouders naar mogelijkheden om deze missie te realiseren met als eerste stap schoolfruit (en -groente). Met behulp van diverse partijen zoeken we naar een oplossing. Mocht je meer over willen weten neem gerust contact op."


Het gaat bij het Fruitvriendjes-programma vooral om heldere communicatie naar team, ouders en kinderen. Daarom beschikken onze regionale schoolfruitadviseurs over voorbeelden van persberichten en ouderbrieven die u kunt gebruiken. Bovendien documenteert uw schoolfruitadviseur alle activiteiten en opbrengsten. Dus geen extra werk voor uw school maar wel gezonde kinderen die beter presteren!

Wilt u uw school aanmelden of heeft u andere vragen? Neem dan contact met op.